Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Hacı Bektaşi Veli Derneğinden Ahmet Akın'a Ödül

Hacı Bektaşi Veli Derneğinden Ahmet Akın

Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Tanıtım Derneği tarafından düzenlenen aşure hayrı etkinliğine yoğun ilgi gösterildi. Etkinlik, Cumartesi günü Karesi AVM yanında, Belediye Etkinlik Salonu'nda yapıldı.

Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Tanıtım Derneği tarafından düzenlenen aşure hayrı etkinliğine yoğun ilgi gösterildi. Etkinlik, Cumartesi günü Karesi AVM yanında, Belediye Etkinlik Salonu’nda yapıldı.
Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Tanıtım Derneği Başkanı’nın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve Vali Mustafa Yaman’ın konuşmalarıyla devam etti. Etkinliğe, siyasi parti üyelerinin temsilcileri ile çeşitli dernek ve vakıf üyeleri yoğun katılım gösterdi.
Törende, Hacı Bektaşi Veli Kültür ve Tanıtım Derneği’ ne yaptığı katkılardan dolayı Balıkesirli işadamı ve siyasetçi Ahmet Akın’a plaket takdim edildi.
Ahmet Akın tören sonunda; ‘Alevilik ve Muharrem mütevazılıktır. Bizler, saraylarda gösteriş peşinde değil, birlikte, kardeşçe yaşamanın çabasındayız.’ şeklinde açıklamada bulundu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı